Tavataan Nordic Welding Expo -messuilla!

Tavataan Nordic Welding Expo -messuilla! Huipputeknologiaa hitsaus- ja leikkaustöihin. Tutustu tarkemmin tuoteperheeseen.

Huipputeknologiaa hitsaus- ja leikkaustöihin

Weldtec on ottanut jälleen merkittävän askeleen eteenpäin laajentamalla tuotevalikoimaansa JASIC EVO20 -tuoteperheellä. Tuoteperheeseen kuuluu useita huippuluokan hitsauskonetta ja plasmaleikkauslaite. Lisäksi valikoimaamme kuuluu JASICin kauko-ohjaimet, kärryt ja muut lisävarusteet.

Hitsauskoneet soveltuvat MIG-, TIG- ja puikkohitsaukseen, tarjoten käyttäjilleen joustavuutta ja suorituskykyä monenlaisiin hitsaustöihin. Jokainen laite on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten vaatimuksiin sekä tarjoamaan laadukkaan työn jäljen. JASICin tuotekehitys on erittäin kovalla tasolla ja tuotteet ylittävätkin laadultaan alan standardit.

Miksi valita JASIC EVO20 -kone?

Innovatiivinen teknologia - Hyödynnä viimeisintä teknologiaa, joka takaa paremman suorituskyvyn ja kestävyyden vaativissakin olosuhteissa.

Monipuolisuus – EVO20-laitteet on suunniteltu monenlaiseen käyttöön, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan erilaisiin tarpeisiin.

Helppo käyttöönotto ja käyttö - Sarjan koneet on suunniteltu erittäin käyttäjäystävällisiksi, mikä takaa helpon asennuksen ja käytön. Intuitiivisten koneiden kanssa pärjää ilman ohjekirjaa.

Jopa 5 vuoden takuu - EVO20-koneilla on kattava takuu jopa viideksi vuodeksi. Laitteet täyttävät siis varmasti odotuksesi sekä tehokkuudessa että kestävyydessä.

JASIC EVO20 -tuoteperhe on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, kestävyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä! Tutustu tarkemmin tuoteperheeseen ja vertaile koneita nettisivuillamme. Lisätietoja tuotteista saat osoitteesta www.jasic.fi. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme tai tulla käymään myymälässämme Vantaalla!

Weldtec-myymälä

Avoinna ma-pe klo 8–16

Vasamakuja 1

01740 Vantaa

Tavataan Nordic Welding Expo -messuilla!

Koe JASIC EVO20 -tuoteperhe livenä Nordic Welding Expo -messuilla Tampereella 19.-21.3.2024! Tule tutustumaan koneisiin paikan päällä, ja näe omin silmin, miten laadukkaita ja hyvin suunniteltuja ne ovat.

Meidät löydät messuilta osastolta A1206

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit